Bajka narzędziem w terapii dziecka – mgr Anna Blokus-Szkodzińska

Szkolenie „BAJKOTERPIA – Bajka narzędziem w terapii dziecka” jest wydarzeniem płatnym organizowanym przez Fundację na Rzecz Dziecka i Rodziny FASCYNACJE oraz Dorotę Jankowiak-Dąbrowską

Termin szkolenia:
03 marca 2022 – 19:00 – 21:00

Wydarzenie na Facebooku: tutaj

Formularz zgłoszeniowy: tutaj

Szkolenie jest w formule online – 19:00 – 21:00 (szkolenie na online)
+ 30 dniowy dostęp do nagrania
Materiały szkoleniowe
Zaświadczenie ukończenia szkolenia

Cena: 109 zł / os

Szkolenie skierowane do: nauczycieli przedszkolnych i wczesnoszkolnych, dyrektorów przedszkoli i szkół, studentów pedagogiki, terapeutów oraz rodziców dzieci ze specjalnymi potrzebami.

Prowadząca szkolenie:
Anna Blokus-Szkodzińska – pedagog, oligofrenopedagog, wykładowca akademicki Uniwersytetu Gdańskiego i Ateneum Szkoły Wyższej, założyciel i dyrektor placówki edukacyjno-wychowawczej, edukator FASD. Twórca i organizator szkoleń i warsztatów o charakterze edukacyjnym i profilaktycznym. Twórca szkoleń i konferencji w obszarze komunikacji interpersonalnej dla dzieci, nauczycieli i rodziców. Dzieli się pasją życia i pozytywnym nastawieniem do człowieka. Wiele osób pyta, po co są potrzebne bajki, baśnie i nieprawdziwe historie dziecku.
– Czy bajki mogą redukować napięcia, lęki oraz pomagać w budowaniu pozytywnego obrazu siebie i świata?
– Czy bajka może być narzędziem terapeutycznym?
– Jakie są rodzaje bajek terapeutycznych?
– Jaka jest różnica pomiędzy bajką relaksacyjną a psychoterapeutyczną?
– Jakie cechy wyróżniają bajkę terapeutyczną?
– Czy mogą być złe bajki?
Podczas szkolenia nasz ekspert odpowie na te pytania oraz wiele innych. Warunkiem uczestnictwa w szkoleniu jest dokonanie opłaty.

Forma płatności:
Numer konta do uiszczenia opłaty za szkolenie cz.2 stopnia
Fundacja Na Rzecz Dziecka i Rodziny FASCYNACJE
ul. Ks. Leona Miszewskiego 17, lok. 100, 80-239 Gdańsk

mBank
30 1140 2004 0000 3102 7910 7477

W tytule proszę podać:
Imię i nazwisko z rejestracji oraz Szkolenie BAJKOTERAPIA
Faktura – należy prawidłowo zaznaczyć w formularzu zgłoszeniowym chęć otrzymania faktury oraz podać wszystkie dane.
Fakturę otrzymają Państwo na adres e-mail po uiszczeniu opłaty.
Jeśli płatnikiem jest pracodawca – szkoła / przedszkole – termin płatności 5 dni od wystawienia faktury.

UWAGA!
Z uwagi na ograniczoną ilość miejsc na szkoleniu, o udziale decyduje kolejność zgłoszeń oraz kolejność uiszczenia opłaty.

W razie pytań możesz się skontaktować:
574 298 848 – Dorota Jankowiak-Dąbrowska
szkolenia.djankowiakdabrowska@gmail.com

* odpowiedź na pytanie jest wymagana