Dołącz do nas

Włącz się w nasze działania.

Zostań darczyńcą

Każda forma pomocy jest mile widziana. Jeśli masz możliwość, możesz wesprzeć Fundację finansowo przekazując dowolną kwotę na realizację wybranego projektu lub jej celów statutowych. Nasz nr konta: 14 1140 2004 0000 3702 7603 0825, mBank

Przyjmujemy również wsparcie materialne np. w postaci pomocy naukowych. Jeśli nie masz pewności, czy to co chcesz ofiarować będzie przydatne – zachęcamy do kontaktu.

Dołącz do wolontariuszy

Każdy kto chce poświęcić trochę czasu wolnego na pomoc potrzebującym, może zgłosić się do nas jako wolontariusz. Szukamy osób, które włączą się w działania Fundacji związane z realizowanymi projektami. Jeśli chcesz zasilić nasze grono i stać się częścią ważnej inicjatywy, wypełnij ankietę, prześlij ją do nas i czekaj na kontakt.

Zawiąż partnerstwo

Jeśli jesteś organizacją pozarządową, instytucją publiczną, przedstawicielem mediów lub prywatną firmą i masz pomysł na wspólne działanie, zachęcamy do kontaktu. Jesteśmy otwarci na wszelkie propozycje, które przyczynią się do rozwoju Fundacji i propagowania jej działań. Razem możemy więcej!

PRZEKAŻ DOTACJE ONLINE